top of page
Trevvel: Projecten
Trevvel: Projecten
IMG_0388.jpg

Kassa!

Een applicatie waarmee ouders hun kinderen (van basisschoolleeftijd) meer kunnen betrekken bij het boodschappen doen waarbij de nadruk ligt op het kennismaken met nieuwe gezonde producten.

  • Tijdsbestek: 3 maanden

  • Vorm: Individueel (medio februari 2022 - mei 2022)

Poster eindpresentatie

Kopie van poster kopie.jpg

Een aantal highlights

IMG_0388
IMG_0399
IMG_0400_edited
research wall
IMG_0373
stakeholdersmap 2.0

Na het uitvoeren de observatie methode 'Fly on the wall' kon ik concluderen dat de doelgroep 'ouders' zijn of haar producten in de supermarkt kiest vanuit gewoonte. Context,  cognitieve en emotionele beperkingen spelen hier een rol in het gedrag van de doelgroep.

Met behulp van de methode contextual inquiry (bodystorm) samen met de doelgroep, zag ik duidelijk de invloed van de belevingswereld van het kind, en de games die zij spelen op de ideeën die gegenereerd werden tijdens de creatieve sessie.

Door een expert review en een onderzoek naar players types kon ik een game-element toevoegen die aansloot op de behoeften en de verschillende motivatie-factoren van de de primaire doelgroep.

Belangrijkste inzichten

Trevvel: Teamleden

In contact met de doelgroep

Cultural probes, bodystorming, interviews en usability tests uitgevoerd met de primaire doelgroep (kinderen) en de secundaire doelgroep (ouders)

Een beeld van het eindproduct

Trevvel: Tekst
bottom of page